Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی ضامنی مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به سامانه سماس و عملکرد آن، اظهار کرد: به استناد ماده ۲ دستورالعمل "نظارت بر فعالیت ارائه دهندگان خدمات هوشمند مسافر موضوع مصوبه مورخ ۹۵/۰۲/۲۲ هیئت محترم وزیران به منظور ساماندهی، نظارت و پایش برخط اطلاعات و عملکرد تاکسی‌های اینترنتی و سایر ارائه دهنگان خدمات هوشمند سفر، سامانه سماس (سامانه مشترک اطلاعات سفر) با رویکرد افزایش ایمنی سفر توسط وزارت کشور (اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور) در سال ۱۳۹۹ در سطح ملی ایجاد و فعالیت خود را آغاز و در ۱۴ اسفند با فرمان رئیس جمهور عملیاتی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  ادامه داد: ساماندهی و دریافت اطلاعات مربوط به فعالان تاکسی‌های اینترنتی در بخش‌های مختلف به صورت برخط، فراهم شدن امکان پایش و ثبت داده‌های بیش از ۲ میلیون سفر در روز با رویکرد نظارت شهرداری‌ها در حوزه حمل و نقل شهری، صحت سنجی کلیه اطلاعات مربوط به بیش از یک میلیون راننده، خودرو در هرماه به صورت سیستمی با استعلام برخط از بانک‌های مرجع هویتی، بیمه، معاینه فنی و پلیس جهت افزایش ایمنی سفر، تحلیل هوشمند داده‌های سفر توسط سامانه به منظور دستیابی به تحلیل‌های ترافیکی جهت استفاده در مهندسی حمل و نقل شهری، نظارت کامل سیستمی و هوشمند بر عملکرد شرکت‌ها و ناوگان فعال در این حوزه توسط دستگاه‌های متولی برای نخستین بار در کشور از جمله اهداف راه اندازی سامانه سماس است.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور تصریح کرد: در رابطه با سهمیه اعتباری سوخت ناوگان مشمول در حوزه حمل و نقل عمومی مسافری، بیان کرد: با راه اندازی سامانه سماس، یکی از کاربرد‌های این سامانه در حال حاضر با توجه به مسئولیت محاسبه پیمایش و اعتبارسوخت (مابه التفاوت نرخ بنزین آزاد و سهمیه ای) قابل تخصیص به فعالان حوزه حمل نقل درون شهری با کاربری‌های مختلف از جمله آژانس تاکسی تلفنی (زیر نظر شهرداری‌ها و صنفی)، تاکسی‌های اینترنتی، تاکسی‌های فرودگاهی و ویژه، تاکسی‌های شهر‌های بدون جایگاه CNG، تاکسی‌های برون شهری، ناوگان تحت پوشش آرامستان‌ها، راهبران آموزش و پرورش، سرویس مدارس و پیک موتوری می‌باشد که از شروع سهمیه بندی بنزین تاکنون طی ۱۵ مرحله و در هر محله برای بیش از ۵۵۰ هزار نفر از فعالان حوزه حمل و نقل مطابق با مصوبات کارگروه سوخت، سهمیه اعتباری تخصیص داده شده است.

وی در ادامه با اشاره به سامانه سپند سرویس دانش آموزی، تاکید کرد: سامانه سپند (سامانه پایش ناوگان دانش آموزی) در اجرای ماده ۵ دستورالعمل اجرایی آیین نامه حمل و نقل دانش آموزی مصوب هیئت محترم وزیران به منظور ساماندهی، مدیریت و نظارت مستمر بر عملکرد دستگاه‌های متولی، استفاده والدین و همچنین امکان پایش برخط اطلاعات، در سال ۱۳۹۷ توسط سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور (اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور) با پیش بینی فعالیت بیش از ۵ میلیون دانش آموز، ۵۰۰ هزار خودرو، ۳۵ هزار مدرسه، ۵ هزار شرکت و ۱۲۵۰ شهرداری و دهیاری‌های متقاضی سرویس مدارس با همکاری وزارت آموزش و پرورش فعالیت خود را آغاز کرده است.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور  یادآور شد: با توجه به شرایط شیوع بیماری کرونا و لزوم تعطیلی مدارس عملا امسال فعالیت این سامانه که قرار بود بصورت فراگیر در سطح کشور انجام شود اما امکان پذیر واقع نشد و فرصتی شد تا با بروز رسانی و تکمیل زیر ساخت‌های مورد نیاز برای سال تحصیلی آتی در صورت فراهم شدن بازگشایی مدارس ارائه خدمت و سرویس دهی مناسب صورت گیرد.

ضامنی افزود: ساماندهی و نظام‌مند نمودن فرایند جابه‌جایی دانش‌آموزان و ایجاد وحدت رویه در ارائه خدمات حمل و نقل دانش آموزی در سراسر کشور، افزایش امنیت و اطمینان والدین با امکان رصد و پایش لحظه‌ای مسیر تردد دانش آموزان و نظارت بر عملکرد رانندگان از منزل به مدرسه و برعکس، امکان شناسایی خودرو‌های متفرقه و فاقد مجوز با نصب علائم ممیزه سرویس مدارس، جهت نظارت و برخورد پلیس و بازرسین و همچنین نظارت برخط از اهداف شکل گیری سامانه سپند است.

وی تاکید کرد: معرفی رانندگان، ناوگان و شرکت‌های دارای مجوز از شهرداری به آموزش و پرورش، مدارس و والدین به صورت برخط، اعلام ناوگان مورد نیاز مدارس به شهرداری و مدیریت شهرداری برای تامین نیاز مدارس، استعلام سیستمی رانندگان و خودرو‌ها در بخش‌های مختلف هویتی، بیمه، معاینه فنی و اصالت خودرو، افزایش ایمنی سفر با امکان نظارت برخط بر عملکرد رانندگان با مشارکت والدین و سایر عوامل مرتبط، امکان بررسی داده‌های ثبت شده در سپند و در نتیجه اسیب شناسی و رفع نیاز‌ها برای بهبود وضع کمی و کیفی این حوزه، ارائه خدمات مبتنی بر تلفن همراه به والدین برای رصد برخط فرزندان از منزل به مدرسه و برعکس و محاسبه کرایه مصوب از امکانات این سامانه است.

بیشتر بخوانید

آخرین جزئیات از تسهیلات کرونایی ارائه شده به رانندگان تاکسی حذف نام ۷ هزار نفر از بیمه شدگان تاکسیرانی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تاکسیرانی شهرداری تهران اتحادیه تاکسیرانی های شهری کشور افزایش ایمنی سفر سامانه سماس سامانه سپند دانش آموزی بر عملکرد حمل و نقل حوزه حمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۳۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرفه‌آموزی به جای مدرک‌گرایی در دستورکار دولت است

به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی حیدری ظهر چهارشنبه در بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: یکی از توفیقات کشور ایران مشارکت مردم در کلیه امور است و تجربه ثابت کرده حضور مردم در پیش‌برد اهداف نقش بسزایی دارد.

وی افزود: تأمین فضا، زیرساخت و تجهیزات آموزشی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش یکی از زیرنظام‌های ۶ گانه است.

استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: به دنبال سند تحول در دولت سیزدهم گام‌های خوبی برداشته شده است و سهم خیرین در این سند بسیار زیاد است.

حیدری عنوان کرد: در دولت سیزدهم ۲۲۰ باب کلاس ساخته شده و ۳۶۰ باب در حال ساخت است، همچنین ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار در سفر رئیس جمهور جهت توسعه و تجهیز مدارس اختصاص یافته است.

وی خاطرنشان کرد: باید کلیه مدارس کانکسی و خشت و گلی در چهارمحال و بختیاری به مدارس پایدار تبدیل شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری یکی از کارهای ارزشمند و ماندنی دولت سیزدهم را رتبه‌بندی معلمان عنوان کرد.

حیدری یکی از برنامه‌های جدی دولت حرفه‌آموزی به جای مدرک‌گرایی دانست و اضافه کرد: این کار می‌تواند در اشتغال دانش‌آموزان در آینده بسیار تأثیرگذار باشد.

وی بیان کرد: توسعه هنرستان‌ها از اولویت‌ها است، معلمان و کادر مدرسه می‌توانند اساس آموزش را تشکیل دهند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه بیش از یک هزار معلم در چهارمحال و بختیاری به کارگیری شد، یادآوری کرد: در مناطق محروم به مدارس و فضاهای آموزشی توجه جدی صورت می‌گیرد.

حیدری به علاقه خیرین خارج از کشور برای مدرسه‌سازی و سرمایه‌گذاری در ایران اشاره و عنوان داشت: باید از این ظرفیت استفاده شود.

وی بر لزوم استفاده از توان نیروهای جهادی و نهادهای انقلابی تاکید کرد و گفت: نباید از منابع مالی و پتانسیل دستگاه‌های دولتی در این زمینه غافل شد.

کد خبر 6100351

دیگر خبرها

  • حرفه‌آموزی به جای مدرک‌گرایی در دستورکار دولت است
  • راه اندازی سامانه پیش بینی ماهانه و فصلی بارش کشور
  • ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان
  • اجرای ۵۵۰ هزار سامانه خورشیدی در کشور هدف گذاری شده است
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • ۲۳ ایده به مرحله نهایی جشنواره «ایده‌شو» دانش‌آموزی راه یافت
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • راه اندازی سامانه نظارت مردمی دیوان محاسبات مازندران
  • تلاش برای راه‌اندازی دانشگاه‌های وقفی در کشور
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد